Home / WorkshopsKlik hier voor informatie over de terugkomdag Bergen

Zin om goed in balans te komen?

Hoe ADEM jij?
moe, druk, stress, uit balans, lichamelijke klachten, op zoek naar wie je bent, of gewoon toe aan een APK-tje voor jezelf?

Ontdek de kracht van je ademaling. Ademen....je meest directe verbinding met het leven.... Een gereedschap dat je op moeilijke momenten kunt inzetten, om weer rust, balans en vertrouwen te ervaren. 

De mogelijkheden zijn:
*een individuele sessie
*een workshopdag (waarbij je 2 sessies krijgt)
*en een Ademdriedaagse:
Een ademverrijkend, inzichtgevend en helend weekend op een ruimtelijke en rustige locatie. Een weekend waarin je een reis naar binnen maakt en die je leidt langs thema’s als vrede sluiten met het verleden, vergeving, acceptatie van het nu, doelen stellen en expressie geven aan jezelf.

Extra dimensie: één-zijn met de natuur in de strandsessie
(als het weer het toelaat).

                                                               Een kadootje voor jezelf!
Wat is "Adem je vrij"?
Ademen is veel meer dan het inademen van zuurstof. Ademen is ook de verbinding met je levensenergie. "Adem je vrij" betekent vooral gaan léven in plaats van overleven. Het brengt mensen in contact met de onvoorstelbare kracht van hun eigen ademhalingssysteem en ruimt blokkades op die deze verbinding verstoren. Mensen krijgen te maken met hindernissen en blokkades die ze moeilijk kunnen loslaten of accepteren. Je kunt daarbij denken aan negatieve overtuigingen over zichzelf of anderen, belemmerende gevoelens en belemmerende gedragspatronen.

Eén dag ademen volgens de methode van "Adem je vrij" maakt je bewust van de kracht en mogelijkheden van je ademhaling. Op deze dag ervaar je je eigen ademhaling als instrument voor bevrijding, acceptatie en liefde voor jezelf.

De methodiek "Adem je vrij" is vooral uniek door de integratie van professionele coaching, lichaamswerk, energiewerk en ademen, en heeft dus een enorme impact op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Is de tijd rijp om een stap te gaan zetten op weg naar een leven zoals het voor jou bedoeld is, en heb je zin om deel te nemen? Meld je dan aan door een mailtje terug te sturen naar connieh@zeelandnet.nl met je naam, adres en telefoonnummer.
Dan krijg je informatie over de eerstvolgende workshopdagen en/of meerdaagse.

Wie gun je meer rust, balans, acceptatie, vrede, liefde en plezier?

Ik zou het bijzonder op prijs stellen als we gebruik mogen maken van je enthousiasme, zodat we deze mensen mogelijk op de volgende workshopdag kunnen begroeten. Ook voor hen kan deze dag leiden tot nieuwe inzichten, nieuwe openingen, of zelfs tot een doorbraak. In ieder geval zal het een volgende stap zijn in hun leven. 

Vragen kun je altijd aan mij stellen door even te bellen of te mailen naar:

Connie Huibregtse
Tel: 0111-671798 of 06 – 50556403
E-mail: connieh@zeelandnet.nl

Aanmelding telefonisch of per mail, onder vermelding van: naam, voornaam, voorletters,  geboortedatum, adres en e-mail.