De kracht van goed ademen

Ervaringen van Balance Breathing deelnemers

Mijn hele leven heb ik mezelf al lelijk, niet de moeite waard en zeker niet leuk gevonden. Ook had ik veel moeite om te zeggen wat ik wil, waardoor ik mij heel onzichtbaar heb leren opstellen. Om toch maar gezien te worden nam ik veel werk op mij zodat ik altijd omkwam van het werk. Tijdens de ademweek ben ik er achter gekomen wie ik werkelijk ben en dat voelt echt groots. Ik vind mezelf nu erg leuk, durf me te laten zien en zelfs te laten horen.
K.

Een ongelooflijke reis, die erg zwaar was en veel onbekende gebieden bloot heeft gelegd. Gelukkig ben ik hierdoor in contact gekomen met mijn gevoel, mijn authenticiteit en daar was ik al zo lang naar op zoek. Ben ongelooflijk blij dat ik dat gevonden heb en heb me eindelijk beseft dat ook ik een individu ben en er mag zijn. Ik ga nu vooral voelen en genieten van het leven, want dat is het waard......ik ben het waard. Bedankt voor een waanzinnige reis door dalen en bergtoppen. Ik heb genoten van het uitzicht.
M.

Ik ben met knikkende knieën hier naar toe gekomen en ik ga weg als een man die mag laten zien dat hij ook waardevol is. Deze week heeft voor mij zoveel betekent. Ik heb vanaf de eerste sessie zulke mooie cadeaus mogen ontvangen en zulke prachtige ervaringen gekregen, dat ik weer dat kleine jongetje in mijzelf heb teruggekregen. Ik heb ontdekt wat vrijheid betekent, verlost van alle beperkingen. Liefde ontvangen,maar ook kunnen uitdelen. Dank jullie wel dat ik dit heb mogen meemaken. A. Het gevoel dat ik mijzelf deze week een geschenk heb gegeven, is dankbaarheid in zijn volheid. Dit mede door de liefdevolle aandacht en oprechte betrokkenheid van de coaches en trainers. De puurheid onder elkaar, als team, was voelbaar. Complimenten dat jullie dit doen op jullie manier. De spiegelsessie is fantastisch, dat dit mogelijk is zo met je ziel mee te kijken.
A.

Ik heb deze week zoveel bagage kunnen lossen in de vorm van oordelen, meningen en kritiek t.o.v. anderen. Het gevoel van verlossing is bijzonder groot. Voor mij heeft Balance Breathing mijn ogen, hart en ziel werkelijk geopend.
D.

Ik had van een paar mensen gehoord dat een ademweek een bijzondere ervaring is, dat je jezelf daarmee een bijzonder cadeau geeft. En het klopt! Voor mij is het een cadeau dat ik de rest van mijn leven niet zal vergeten. Ik heb een wonderbaarlijke, ontroerende week meegemaakt die me zeer veel inzicht heeft gegeven in wie ik werkelijk ben. De week ging onvoorstelbaar veel dieper dan de workshopdag, die ik al indrukwekkend vond. Door de liefdevolle begeleiding van de trainers en coaches werd een veilige omgeving gecreëerd waarin ik me volledig kon overgeven aan wat er gebeurde. De coaches brachten mij in iedere sessie snel naar de kern van datgene waar ik emotioneel, mentaal en spiritueel nog werk te doen had. Met mededogen, maar wel 'to the point'. De week heeft mij het inzicht gebracht dat ik nog veel meer op mijn intuitie kan vertrouwen, dat ik werkelijk contact kan maken met de universele kosmische energie, dat ik die energie ook kan inzetten bij het realiseren van wat ik te doen heb, dat ik mij nog veel meer mag laten zien. Ik heb ook gezien dat ik absoluut niet uniek ben met mijn problemen en probleempjes, dat iedereen in de kern met dezelfde soort belemmerende overtuigingen rondloopt. En je ontmoet tijdens een ademweek een heel stel lieve, warme en bijzondere mensen waar je veel mee kunt delen.
D.