Adem in, Adem uit

Tijd om eens wat extra aandacht te besteden aan een goede ademhaling. Bij de Academy for Balance Breathing kan je speciale workshops doen waarbij je onder andere leert hoe je goed ademhaalt en hoe je er zelfs in de ergste stressmomenten voor zorgt dat je ademhaling kalm en beheerst blijft. Je hebt al baat bij één sessie, dus het is de moeite van het proberen waard .

Zin om goed in balans te komen?
Op zaterdag 29 november is er weer een Balance Breathing workshopdag op Schouwen-Duiveland in Zeeland. Deze workshopdag is een fantastische dag voor iedereen die meer uit het leven wil halen.

Wat is Balance Breathing?

Ademen is veel meer dan het inademen van zuurstof. Ademen is ook de verbinding met je levensenergie. Balance Breathing betekent vooral gaan léven in plaats van overleven. Het brengt mensen in contact met de onvoorstelbare kracht van hun eigen ademhalingssysteem en ruimt blokkades op die deze verbinding verstoren. Mensen krijgen te maken met hindernissen en blokkades die ze moeilijk kunnen loslaten of accepteren. Je kunt daarbij denken aan negatieve overtuigingen over zichzelf of anderen, belemmerende gevoelens en belemmerende gedragspatronen.

Eén dag ademen volgens de methode van Balance Breathing maakt je bewust van de kracht en mogelijkheden van je ademhaling. Op deze dag ervaar je je eigen ademhaling als instrument voor bevrijding, acceptatie en liefde voor jezelf.
De methodiek Balance Breathing is vooral uniek door de integratie van professionele coaching, lichaamswerk, energiewerk en ademen, en heeft dus een enorme impact op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.
Wist je bijv. dat wij gemiddeld maar 20-30% van onze ademhaling benutten?
Is de tijd rijp om een stap te gaan zetten op weg naar een leven zoals het voor jou bedoeld is, en heb je zin om deel te nemen?
Meld je dan aan door een bericht te sturen naar : connieh@zeelandnet.nl met je naam, adres en telefoonnummer. Dan krijg je een bevestiging met routebeschrijving.

De kosten voor deze investering in jezelf bedragen € 135 incl. lunch, koffie/thee en water.
We starten om 9.30 uur en eindigen omstreeks 17.00 uur.

Misschien heb je al eens deelgenomen aan een workshop of seminar en ken je iemand voor wie deze workshopdag heel goed zou zijn?
Wie gun je meer rust, balans, acceptatie, vrede, liefde en plezier?

Ik zou het bijzonder op prijs stellen als we gebruik mogen maken van je enthousiasme, zodat we deze mensen mogelijk op de volgende workshopdag kunnen begroeten. Ook voor hen kan deze dag leiden tot nieuwe inzichten, nieuwe openingen, of zelfs tot een doorbraak.

In ieder geval zal het een volgende stap zijn in hun leven. Je kunt deze informatie doorsturen naar vrienden en bekenden.

Vragen kun je altijd aan mij stellen door even te bellen of te mailen naar:

Connie Huibregtse
Tel: 0111-671798 of 06 – 50 556 403